Busstidtabell Vinter 2018/2019 by Bodens kommun - issuu

Ny tidtabell för lokaltrafiken i sommar, boden, gratistidning

Om du upplever du dig otrygg eller osäker ombord på bussen kan du vända dig till busschauffören eller ringa trafikledaren.Kommunikation, lokaltrafiken består av fyra linjer som knyts ihop i centrum där du kan byta buss mellan de olika linjerna samt till Länstrafikens bussar.Bodens kommun har medvetet gjort en miljösatsning på lokaltrafiken.

Båtresor från stockholm till tallinn. Lokaltrafiken boden. Belysning spegelskåp

restauranger, i centrala Boden finns all tänkbar service. Den som medtar hund skall med hänsyn till eventuella allergiker sitta i bussens bakre del och hunden ska vara placerad

på golvet. I Sävast finns fina gång- och cykelbanor samt elljusspår med olika sträckor som vintertid nyttjas som skidspår. I centrala Boden finns all tänkbar service. Den slutar gälla 20 augusti. Kontaktuppgifter, för tidtabellupplysning och information, ring. Inne i bussen finns en särskild plats för rullstol. Bodforsen är beläget med promenadavstånd från Luleälven och Bodens vattenkraftverk. Ikonen ser ut som en buss. Är situationen riktigt allvarlig eller livshotande vänder du dig naturligtvis i första hand till polisen på telefonnummer 112. Vill du lämna dina synpunkter om Bodens lokaltrafik, skicka plast e-post till. I år kommer uppskattade linje 4 tillbaka. Det kommer också en helt ny linje som är införd på efterfrågan.

Bussarna i Boden har ny tidtabell under sommaren 75 om icanöjen resan blir mer än 40 minuter sen och 100 om förseningen uppgår till mer än 60 minuter. Under sommaren kommer det en ny tidtaball för lokaltrafiken i Boden. Utbildnin" alla kollektivtrafikresenärer ska känna sig säkra och trygga när de åker med lokaltrafiken i Boden. På Sävastön finns Boden Business Park med företagspark. Det går även att ringa till Bodens kommuns medborgarservice eller Citybuss. Med villor uppförda färdigmonterad bastu från 70talets mitten. Om det finns skälig anledning att anta att en resa kommer att bli mer än 20 minuter försenad kan du i efterhand ansöka om ersättning för annan transport. Sävast utveckling är en förening som jobbar med att tillvarata och utveckla de lokala intressena i Sävast.


För den fritidsintresserade finns ett stort utbud i Sävast. Finns villakvarter uppförda under tidigt progesteronkräm 90tal. På" an har butiker som håller öppet alla veckans dagar. Meddela chaufförerna om du vill ha hjälp med detta så ropar de gärna ut hållplatserna. Närmare bestämt börjar den gälla 19 ryggsäck dam juni.

Mer information på hemsidan /.Parkeringstillståndet får du via kundservice på Resecentrum eller via någon av busschaufförerna på Länstrafikens linjer.

Bussmagasinet » Ännu ett rekordår

  • hur känns framfall

    det känns, att vara den som förlorar. Dom följer dig till taxin, och dom följer med dig hem. Men mot era planer stod en verklighet. Ert samhälle ruttnar vi

  • bankid e legitimation

    krävs att programvaran. BankID på fil, bankID på kort. BankID på kort och, bankID på fil används när man önskar ha e -legitimationen på datorn eller på ett kort.

Det är nära till 18-håls golfbana på Sävastön "Träffpunkten" idrottshall och ungdomsgård (bredvid Brönjaskolan utomhusrink och fotbollsplaner.