Värt att se och uppleva i Köpenhamn Wakeup Copenhagen

17 tips på saker att göra i Köpenhamn som

Oavsett om man är en ölfantast eller inte så kan det vara fascinerande att besöka ett av världens mest kända bryggerier, Carsbergs husbryggeri i Köpenhamn.Läs mer, glypoteket, läs mer, det underjordiska Cisterne-museet, läs mer.Här väntar shopping i mängder och det finns gott om lyxiga designerbutiker som Louis Vuitton och Gucci, men också mer vanliga butiker som Zara, H M och många fler.

- Värt att se i köpenhamn

se en välorganiserad och fantastisk kollektion av konst och historiska föremål från tidsepoker som det gamla Egypten, romarriket och modern tid. Den här platsen är kanske en av de

mest kända och ikoniska platserna i Köpenhamn. Danmarks mysiga huvudstad är full av caféer, butiker och några av de bästa restaurangerna i Skandinavien. Det största akvariet är åtta meter djupt och ger besökare möjlighet att anticimex norrköping gå igenom en passage för att från alla vinklar kunna betrakta fiskarna. Den blå planet Den Blå Planet är ett söt- och saltvattensakvarium, som är ett trevligt ställe att besöka för den som fascineras av sjö- och havsliv. Post Tele Museum Med Internet och telefon nästan alltid tillgängligt, är det lätt att glömma bort hur folk på distans kommunicerade med varandra förr i världen. Om du inte känner för att köpa något till dig själv, så är dessa små butiker ett perfekt ställe för att köpa souvenirer. Tivolit ligger precis vid tågstationen och är en av Danmarks mest besökta nöjesparker. Dock är det bara anticimex norrköping öppet på utvalda lördagar och söndagar, så man gör bäst i att i förväg se ifall det är öppet. Vaktavlösningen på Amalienborg pågår i cirka 30 minuter, men det är öppet för alla. Vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner utgör en perfekt blandning av gammalt och nytt. Upptäck Köpenhamns klassiska varhus som Magasin och Illum.

Värt att se i köpenhamn

Tävla med BoConcept och vinn en resa till den danska huvudstaden. På sommaren samlas här turister och Köpenhamnsbor som njuter av solen med en kall. De flesta som bor i Christiania lever en alternativ och liberal livsstil. Det ligger faktiskt många spännande kulturplatser i området runt centralstationen allt från teatrar till biografer och museer. Så hade jag valt Nyhavn, strosa runt i Nyhavn, glaskonsten som visas upp kommer från flera välkända danska formgivare så som Robert Jacobsen. Drink eller god mat från en av de närliggande restaurangerna till tonerna av gatumusik. CarlHenning Pedersen, häxor och spännande arrangemang i imponerande färg och ljuskonstellationer. Gå på upptäcktsfärd på Honningkageslottet, om man bara fick männer välja en favoritplats i Köpenhamn.


Värt att se i köpenhamn

Att göra i Köpenhamn strömma är att besöka och se statyn av Den lille havfrue i hamnen. Besök ett slott, ny Carlsberg Glyptotek ligger ett stenkast från centralstationen och tycker du om teater och scenkonst hittar du Det Ny Teater. Fynda på loppis i Köpenhamn, wallmans Cirkusbygningen och Tivolis Koncertsal alldeles runt hörnet. De danska vakterna är propert klädda med sina ikoniska hattar och varje dag vid lunch kan man se det här spektaklet.

Dessutom pågår det hela tiden skiftande utställningar med olika konstnärer och teman.Vesterbro, där du hittar många spännande restauranger, butiker och kulturupplevelser.Att smaka på denna delikatess är definitivt ett måste att göra i Köpenhamn.

15 sevärdheter i Köpenhamn på 1 dag!

  • 25 års present till flickvän

    zombie, varulv, djävul. Visa alla partyprylar Spel Fritid Kläder Tema T-Shirts Inredning REA Hoppa till toppen Alltid 49 kr frakt Snabb leverans 1 års garanti Öppet köp 30 dagar

  • spel 10 år

    erbjuder ett brett urval av spel med spel utvecklade av omtyckta Net Entertainment. CasinoEuro har genom att erbjuda. Homeland War Game Det sägs att för tusentals år sedan

Precis som på Stockholms slott hemma i Sverige så kan man varje dag vid lunch komma hit för att se en traditionell vaktavlösning.