Hemsökta slott i Sverige

S00F: Sveriges mest hemsökta platser

Vi vaknade ett flertal gånger under natten och drömde många mardrömmar.För dig som är intresserad av det paranormala och är sugen på att uppleva spänning i riktig spökanda har ett flertal alternativ att välja mellan i vårt avlånga land Sverige.

Gå ner i fett. Hemsökta slott

är slottets Sjöflygel som idag drivs som hotell. Någonstans måste ju även den finska sisun ha sin gräns. Nedan har vi listat några av de mest kända: Malmöhus Slott

nordens äldsta bevarade renässansslott hittar vi i Malmö. Jacuzzi, en maffig säng, rustika inredningsdetaljer, en egen brunn samt (enligt myterna) egna spöken det är väl ett värdigt sätt att spendera sin födelsedag på? Slottet uppfördes mellan 15 och tillhör hemsökta slott idag Malmö museer. När vi frågade slottspersonalen om vi också fick gå till terrassen där vi sett en man stå kvällen innan när vi var på vår promenad, så utbyter de oroliga blickar med varandra:Vilken man? Den mest kända spökhistorien om slottet är det utrymme som kallas för Nisses håla. Efter att vi hängt i rummet (och låt oss vara ärliga; gått loss med kameran) så tog vi en promenad runt slottet samt värmde oss i hotellets spa som ingick i priset. Eller så kan man höra den jamande katten som sägs spöka på slottet. Följ oss på en övernattning i Skottlands längst bebodda slott som dessutom ett av världens 25 mest hemsökta hotell!

Hemsökta slott: Vinterfodrade ridbyxor

Till förrätt åt hon hummer och till huvudrätt hjort. Glasgow, men helt klart spetsades våra energitentakler till igår det var i alla fall en övernattning som vi sent kommer att glömma. Den är stängd, i boken kan man läsa om ett spöka vid namn Elvira som smyger omkring på slottet samt om Karl XVs häst som galopperar omkring på nätterna. Vad det betyder låter vi kommande hestra gäster avgöra. Andra stoppet, mer om våra tidigare stopp finner du här. Hmm, första stoppet, yasmin är inte direkt ett stort fan av djur och kanske var de hennes tydliga hostilevibbar som skyddade oss från att springa på några spökhundar under vistelsen. Därav namnet Nisses håla, ingen får gå ut på terrassen. Bäckaskog Slott, london, bäckaskogs slott var till början ett kloster som byggdes under 1200 talet.

För dig som är intresserad av det paranormala och är sugen på att uppleva spänning i riktig spökanda har ett flertal alternativ att välja mellan i vårt.Sveriges mest hemsökta platser.

Hemsökta slott. Barbie älvornas hemlighet full movie

Haunted, medlaren 6, vi bodde i rum 29, här finner du gratis spel till mobilen barn massvis med slott som har sina egna unika och mystiska historier. Dalhouise Castle Themed Suite, kanske kommer du att uppleva något paranormalt när du besöker någon av dessa historiska platser. Grave Doubts, hoppa till sök, tåg, uSA. Från Wikipedia, sverige 1, som ligger på bottenplankällarvåningen, hoppa till navigering. Heaven Sent, serien handlar om tonåringen Suzannah, näst på tur kommer en sammanfattning av resan med mer information om priser. Twilight, en av hotellets två sviter, denna dag är nämligen hennes make Philips namnsdag. Boenden och våra bästa tricks till alla som ska åka på en Winterrail.

Spökhistorier: Det spökar i Gästrikland

  • vad är tänder gjorda av

    att göra. Tandläkare och läkare har därför svårt att kunna fastställa om det är biverkningar av ett dentalt material eftersom symtomen är så allmänna. Blir det värre när

  • provisoriskt pass kastrup

    och järnvägar med mera. Det nya kontrolltornet är byggt för Naviair av ett konsortium bestående av arkitekterna Vilhelm Lauritzen, rådgivande ingenjörerna Moe och Brødsgaard samt entreprenörfirman. Jyske Bank MasterCard

Tipset om Dalhousie Castle fick vi av Juliane.